Psycholoog Boxtel
telefoonnummer psycholoog boxtel 06 - 0000 0000
e-mailadres psycholoog boxtel info@psycholoog-boxtel.nl
psycholoog boxtel Straat Boxtel Straat 1, Boxtel
psycholoog Boxtel

Wie is psychologe Conny Bosch?

Ik ben Conny Bosch, gecertificeerd NIP Psycholoog, en ben inmiddels ruim 10 jaar werkzaam vanuit mijn eigen psychologenpraktijk in Boxtel waar ik met veel liefde en plezier mensen uit Boxtel, Den Bosch en omgeving behandel. Voordat ik begon met deze praktijk ben ik een flink aantal jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg.
Mijn gehele carrière tot zover, en daarmee het overgrote deel van mijn leven, heeft altijd gedraaid om mensen en om het ervoor zorgen dat mensen meer geluk en welzijn vinden in hun leven. De laatste 14 jaar ligt mijn focus op mensen te helpen vrij van hun klacht te kunnen leven en om de regie over hun eigen leven in handen te nemen. Dit is naar mijn mening de enige weg naar vrijheid (vrij van onze eigen negatieve gedragingen en patronen) en naar waar geluk.
 

Mijn visie

In deze moderne tijd is bijna alles mogelijk. Daarmee is het leven boeiend maar ook veeleisend geworden. We willen en moeten steeds meer. Vooral van ons zelf. Vanzelfsprekend wordt het daardoor een steeds moeilijkere opgave om overal genoeg tijd in te stoppen; om werk en privé in balans te houden. Dat gaat goed zolang er zich geen problemen of spanningen voordoen. Maar in ieder mensenleven komen moeilijke situaties of periodes voor. Deze moeilijkheden kunnen liggen op het gebied van werk, relaties, opvoeding, een dierbaar persoon kan wegvallen uit je leven. Het kan zijn dat jezelf niet lekker in je vel zit. Je voelt je eenzaam, somber, moe of gespannen. Dan voel je je uit het lood geslagen en zie je het even niet meer zitten. Je komt er op eigen kracht niet meer uit.
Toch weet je dat het anders kan. Daarom is het goed als er iemand anders een eindje met je meeloopt. Iemand die je helpt om duidelijkheid te krijgen in jouw problemen, om oplossingen te vinden en om samen met jou een koers uit te zetten voor de toekomst.
Soms kan een gesprek met een goede vriend je weer op het goede spoor zetten, maar er kan ook meer nodig zijn. Dan is een gesprek op professioneel niveau nodig, maar dan wel met het begrip en de acceptatie zoals dat tussen vrienden kan.

- Conny Bosch

 
NIP-geregistreerd
Vergoedingen mogelijk
Ma t/m vrij van 9u-18u
(evt. ook op zaterdag!)

Heeft u nog vragen?

psycholoog Boxtel contact

Psycholoog Boxtel is aangesloten bij:
psycholoog NIP nvpa nederlands verbond psychologen en psychosociaal therapeuten

Deel mijn website: